Název | Množství a jednotka |
---|---|
starší chleba | 200 g |
uzenina | 150 g |
sádlo | 2 lžíce |
muškátový květ | 1/2 lžičky |
pepř | |
vývar z masoxu | 1 l |
vejce | 1 ks |
Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Postup: V míse si vypracujeme těsto z mletých piškotů, změklého másla, cukru, kakaa,... zobrazit recept
Postup: Změklý tuk napěníme, přidáme žloutky a cukr a utřeme lehké těsto. Po lžících... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...